Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO| Feeric Fashion Days, Alba Iulia: Atipic Beauty – prezentare plină de emoție, cu modele cu dizabilități. Caresta Bags, Maria Nastacă, Irina Zgâia, Ioana Călin, A for A – prezentări de senzație în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Feeric Fasion Days, evenimentul care se desfășoară în acest weekend în Alba Iulia a debutat, sâmbătă seara, cu prezentare individuală plină e senzualitate și emoție – Atipic Beauty – în care modele cu dizabilități au defilat în scaune cu rotile pe pasarela de la poarta 4 a cetății.

feeric albab iulia010

Ele au fost conduse de modelul internațional Magda Coman, inițiatoarea acestui proiect care și-a propus să pună într-o cu totul altă lumină persoanele cu dizabilități.

Show-ul care deschide, pentru al treilea an consecutiv, cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, ”Feeric Fashion week”, va continua cu prezentările Caresta Bags, Maria Nastaca, Irina Zgaia, Ioana Calin, A for A.

Amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week este Cosmina Păsărin. Alături de ea, de-a lungul celor două zile de festival, sunt prezente la Alba Iulia vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei, starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris.

Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă, a prezentat o colectie de accesorii din piele. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

Colecția Mariei Nastacă a continuat șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Irina Zgâia a prezentat apoi o colecție minimalistă în culoare, cu mult alb, bej și crem, îndrăzneață în forme și descrisă ca un amalgam de conflict și armonie.

Ioana Călin „a coboarît” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsă din poveștile cu prințesei, inspirată din rochițele pentru păpuși pe care designerul le cosea în copilărie. O colecție specială, formată dintr-o selecție a unor designeri români, a fost închegată de A for A, multibrand store-ul din Sibiu, prezent în multe ediții ale Feeric Fashion Week.

Prima seară a festivalului din Alba Iulia se încheie cu un after-party în Social Pub, petrecere cu acces liber.

Programul de duminică este:
19.00 – Cricss, Acoperișul Primăriei Alba Iulia
22.00 – Ocantos, Poarta a 3-a
22.30 – Spencer, Poarta a 3-a
23.00 – Pimpi Smith, Poarta a 3-a
23.30 – Adriana Timofti, Poarta a 3-a
23.45 – A for A, Poarta a 3-a
24.00 – Feeric After Party

[nggallery id=2423]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea