Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO. Elev al Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, calificat în finala concursului de frumusețe masculină ”Mister Transilvania” 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragoș Leca, elev al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, s-a calificat în finala concursului de frumusețe masculină ”Mister Transilvania” 2016, ce are loc vineri la Castelul Karolyi din Carei, în județul Satu Mare.

dragos-lecaConcursul va începe la ora 18.00, iar Dragoș Leca este singurul concurent din Alba. În clasa a IX-a, el a câștigat premiul de Mister Popularitate, în cadrul concursului organizat de ziarul ”Unirea”, fiind cel mai votat boboc de internauți.

Dragoș are 17 ani și 1,95 înălțime.

Mister Transilvania este o competiție care reprezintă o adevărată rampă de lansare pentru tinerii care aspiră la o carieră în industria modei.

În urma preselecțiilor desfășurate în luna august, 14 tineri au ajuns în finala competiției. Ei se vor întrece pentru titlul de Mister Transilvania 2016 și vor avea parte de mai multe provocări în cadrul probelor pregătite de organizatori.

Juriul este format din persoane avizate din lumea modei. Este vorba despre: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit.

Modelele vor fi aranjate de către hair stylistul Arabela Sulyok, iar de machiajele lor se vor ocupa Vladiana Crișan și Larisa Bukva.

De asemenea, vor avea loc și momente muzicale oferite de către Romina Sîrbe și Cristian Totpati și se vor acorda și premii surpriză, toate acestea fiind marca înregistrată MissTv România.

[nggallery id=2715]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea