Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Consilierul local Mircea Trifu nu mai este independent… S-a însurat cu aleasa inimii lui, Mariana. Nuntă cu ștaif și peste 300 de invitați la Elisabeta Ballroom

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La 45 de ani, consilierul local al municipiului Alba Iulia, Mircea Trifu, și-a pus ”ghetele în cui” și a spus stop ”vieții de burlac”, însurându-se cu aleasa inimii lui, Mariana Adam, nunta fiind organizată la Elisabeta Ballrom.

Mircea Trifu s-a cununat civil și religios la Bucerdea Vinoasă, sat din care este originar el și mândra lui, Mariana Adam, iar ”masa și dansul” sunt organizate, sâmbătă, la una dintre cele mai frumoase săli de nunți din județul Alba, Elisabeta Ballroom. Alături de ei, pe ”covorul roșu” au pășit peste 300 de invitați, cărora Mircea le-a comandat un meniu ales, între specialități regăsindu-se mușchiuleț în crustă de semințe cu friptură de curcan la cuptor, bezele de cartofi și legume asortate, vițel la proțap, pulpă de rață pe pat de varză roșie, dar și platouri cu bunătăți tradiționale precum, jumări, slănină, brânză de Șugag, ceapă sau caltaboș.

Dansul mirilor:

Cunoscut iubitor de tradiții și obiceiuri, Mircea Trifu și-a amenajat sala rustic, pe fețele de mase fiind brodat tricolorul, pe scaune lipite fundițe roșii, galbene și albastre, iar pe ospătari i-a îmbrăcat în costume populare. De asemenea, pe mese sunt puse flori culese de pe câmp, iar în coșulețele bunicii au fost adunate fructe de sezon.

Vornic la ospăț este liberalul Rareș Buglea și el purtând însemne tricolore, iar fondul sonor este asigurat de cântăreți de muzică ușoară și populară, între care maestrul Vaida de la Cluj.

Mircea și Mimi, așa cum îi spun prietenii, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar consilierul local a decis să o ceară în căsătorie în preajma alegerilor locale din iunie 2016. Mimi i-a fost mereu alături, iar Mircea a obținut un procent neașteptat de bun pentru un candidat independent, fiind al treilea după candidații PNL și PSD, dar în fața celor de la PMP și ALDE.

Dezvoltatorul imobiliar Mircea Trifu ne-a declarat, în urmă cu o zi, că organizarea nunții a presupus mai mult efort și mai multă bătaie de cap decât campania electorală.

Casă de piatră, Mircea și Mimi!

[nggallery id=4049]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea