Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Cetatea Alba Carolina, promovată în toată țara pe produse de papetărie și birotică. Proiect al CTC în colaborare cu Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

papetarie alba iulia cora trade center15Produse de papetărie și birotică, cu logo-ul și imaginea Cetății Alba Carolina, vor ajunge în următoarele luni în librării și instituții publice din toată țara.

Proiectul, care se vrea unul de promovare al Cetății și al orașului, aparține companiei locale Cora Trade Center (CTC) și a fost lansat joi, în colaborare cu Primăria Alba Iulia. Bloc notes-uri, agende nedatate, caiete A5 și A4, folii de protecție, registre A4, dosare documentare, mape de prezentare fac parte din oferta CTC.

Suntem mândri să fim una dintre companiile care au pus umărul la dezvoltarea orașului și a Cetății. Toate produsele de papetărie sunt făcute în tipografia proprie a CTC și create de departamentul nostru de creație. Acestea se vor regăsi în librării și instituții publice din toată România sub brandul Rpapetarie alba iulia cora trade center24osetta”, a precizat Cosmin Stanciu, managing partner CTC.

Am vrut să ne arătăm sprijinul pentru comunitatea locală și pentru oraș, prin implicarea activă în promovarea Cetății Alba Carolina. Avem peste 1000 de clienți, companii active în toată țara, și acestea vor ajuta la promovarea brand-ului de oraș. Ne dorim ca proiectul, pe care ne propunem să îl continuăm și anul viitor, să fie unul de succes și de referință pentru oraș și pentru CTC”, a precizat Mariel Petric, managing partner CTC.

Prezent la conferința de lansare, primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava s-a arătat foarte încântat de inițiativa CTC și a ținut să precizeze: ”A fost o surpriză că sunt oameni cărora le pasă de oraș și vor să-și împletească afacerea cu ceea ce pot să dea orașului. E o promovare deosebită, dar și o promovare gratis. Primăria a pus la bătaie doar dosarul de branding și sigla, care de altfel este publică. Este cea mai tare promovare care se face cu un produs. Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți, e un lucru deosebit”.

Compania Cora Trade Center a fost înființată în anul 2005, în Alba Iulia. A ajuns una dintre cele mai importane companii locale, cu o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro.


Istoria Cora Trade Center

Încă de când a fost înființată compania  și-a îndreptat atenția către dezvoltare continuă și soluționarea eficientă a problemelor clienților CTC.

 Erich Krausse, Herlitz, Xerox și Vibac devin, în 2009 parteneri ai Cora Trade Center. Un pas important care dovedește nevoia de perfecționare și de a aduce calitate clienților companiei.

Cora Trade Center înregistrează, în anul 2010, prima marcă proprie de produse de papetărie la OSIM, sub numele Rosetta. Articolele sunt produse integral în tipografia proprie, Golden Soul, și au fost create spre a aduce un plus de valoare și culoare prin calitatea materialelor, tuturor clienților.

Un proces continuu de creștere, un număr mare de obiective atinse și încă pe atăta energie pentru proiecte viitoare, au plasat compania Cora Trade Center în topul celor mai bune companii de distribuție din domeniul papetăriei, biroticii și serviciilor complementare.

În anul 2015, Cora Trade Center devine partener autorizat al Microsoft și deschide primul magazin offline de birotică și papetărie în Alba Iulia, orașul de suflet al companiei – CTC Store.

Numărul mare de parteneri ai CTC se întinde în 2016 pe teritoriul României, făcând astfel ca fiecare produs Rosetta să ajungă mai aproape de fiecare client individual, aducând soluții pentru școală sau birou.

Din dorința de consolidare a brandului Cetății ”Alba Carolina”, Cora Trade Center lansează în 2016 linia proprie de produse de papetărie și birotică, care poartă însemnu original și imaginea Cetății. Frumusețea imaginilor subliniază elemente care susțin dorința de a construi ceva puternic într-un oraș în continuă dezvoltare, asemeni companiilor care își desfășoară activitatea aici.

[nggallery id=2592]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea