Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Cerere în căsătorie printre mașini de curse, la Alba Iulia. Surpriza unui tânăr din Sebeș pentru iubita sa, pasionată de raliuri

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cerere in casatorie la alba iulia12Momentul cererii în căsătorie este cel mai frumos, cel mai romantic și cea mai dragă amintire din viața unui cuplu de îndrăgostiți. De aici începe, practic, viața în doi.  

Un tânăr din Sebeș a dorit ca atunci când își cere iubita în căsătorie să fie cea mai specială zi pentru ei, așa că a pus la cale o surpriză la care nici că visa viitoarea mireasă.

A cerut să-i fie alături pentru tot restul vieții printre bolizi cu sute de cai putere și în fața prietenilor, după ce ”i-a oferit” iubitei una dintre experiențele la care ea visa demult, o plimbare  pe post de copilot într-o mașină de curse.

Răzvan Schiau, căci așa se numește tânărul îndrăgostit, s-a gândit mai bine de trei săptămâni  la momentul în care își va cere iubita, pe Andreea Airinei, în căsătorie. Știa că ea are o pasiune pentru raliuri, astfel că a făcut în așa fel încât să-i ofere o experiență de neuitat.

Ținând cont că în aceste zile se desfășoară campionatul Național de Viteză în Coastă – Alba Motor Challenge, Răzvan a profitat de ocazie și a vorbit cu unul dintre participanți, albaiulianul Tudor Pop, pentru o plimbare cu o astfel de mașină. Tânăra s-a bucurat enorm, însă nu știa că de fapt, surpriza cea mare avea să aibcerere in casatorie alba iuliaă loc la finalul cursei sale.

La destinație, printre bolizii cu sute de cai putere,  iubitul ei o aștepta cu inelul și un buchet de flori în mână.

”Te iubesc din toată inima mea și vreau să fim împreună toată viața. Vrei să fii soția mea?”, i-a spus tânărul asezat în genunchi și cu inel în mână.

”Vai de capul meu, DA!”, a fost răspunsul fetei, care ne-a mărturisit că nici prin cap nu i-a trecut că va avea parte de un astfel de moment.

cerere in casatorie la alba iulia09Cel care i-a fost complice lui Răzvan, pilotul Tudor Adrian Pop, a spus că a venit în sprijinul lui după ce acesta i-ar fi povestit în urmă cu câteva zile că iubita lui este pasionată de raliuri și că își dorește să o impresioneze cu o cerere în căsătorie specială.

Totul s-a întâmplat în zona spațiilor Ryma din Cetatea Alba Carolina, acolo unde au parcat mașinile pregătite să concureze la Alba Motor Challenge.

Răzvan Schiau și Andreea Maria Airinei trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 4 ani.

Reamintim că anul trecut, tot cu ocazia Alba Motor Challenge, un alt tânăr, din Alba Iulia, și-a cerut iubita în căsătorie chiar pe pista de raliu.

Citiți și VIDEO: CERERE în CĂSĂTORIE pe pista de raliu, la Straja. Un tânăr albaiulian i-a pus iubitei inelul pe deget, în faţa a zeci de prieteni şi spectatori

[nggallery id=509]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea