Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Bulevardul Încoronării și Șanțurile Cetății din Alba Iulia, inundate după o ploaie torențială

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe gospodării și drumuri publice din Alba Iulia, între care Bulevardul Încoronării și Șanțurile Cetății Alba Carolina, au fost inundate, luni, în urma unei ploi torențiale de câteva ore, care a blocat sistemele de canalizare.

Cele mai puternice inundații au fost înregistrate pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, aproape de gară și cimitir, unde apa a acoperit partea carosabilă, iar localnicii glumeau spunând că mașinile trebuie înlocuite cu bărci pneumatice.

Totodată, din cauza incapacității de preluare a rețelei de canalizare, au fost inundate parțial și șanțurile Cetății Alba Carolina, zone destinate pietonilor, în care turiștii și localnicii obișnuiesc să se plimbe pe jos sau cu bicicletele.

Astfel de situații au mai fost întâlnite și anii trecuți, când străzi principale sau secundare au fost inundate după ploi puternice, iar oamenii și-au arătat nemulțumirile publicând fotografii și filmări pe rețelele de socializare.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii din Alba Iulia intervin pentru evacuarea apei din subsolurile a două case, de pe străzile Mușețelului și Energiei.

Județul Alba se află, luni după-masa, sub avertizare cod galben, fiind semnalate descărcări electrice și averse de ploaie ce vor cumula 25 de litri pe metru pătrat.

https://youtu.be/_WR7eL2EspA

[nggallery id=3903]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea