Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Bucuria revederii, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia. Viceprimarul Gabriel Pleșa, printre absolvenții Promoției 1985

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întâlnirea de 30 de ani de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a avut loc vineri, de la ora 12.00, printre absolvenții Promoției 1985 numărându-se și viceprimarul Gabriel Pleșa.

Intalnire de 30 de ani la HCC din Alba Iulia 101

Elevii de atunci, oamenii mari de acum, s-au întâlnit în curtea instituției de învățământ unde au  realizat o sesiune de fotografii, pe clase și pe grupuri.

Ei au fredonat pe hol și în timp ce au intrat în sala profesorală „Gaudeamus igitur” („Să ne bucurăm, așadar”), celebrul cântec academic interpretat mai ales la ceremoniile universitare de absolvire.

Intalnire de 30 de ani la HCC din Alba Iulia118Viceprimarul Gabi Pleșa a venit cu vocea încălzită.

Liberalul Gabi Pleșa a fost dirijorul promoției, el venind cu vocea încălzită după ce a scandat împotriva premierului Victor Ponta, la mitingul organizat în fața Instituției Prefectului Alba.

În sala profesorală, așteptați cu șampanie.

Absolvenții au intrat în cancelarie intonând ultima strofă din „Gaudeamus igitur”. Ei au servit biscuiți și șampanie. Foștii profesori și directorul Valeriu Cerbu au luat cuvântul.

”Mă bucur că ați rămas la fel de gălăgioși și că nu v-ați pierdut suflul. Sunt un fost coleg de-al dvs. puțin mai mare. Vreau să vă mulțumesc pentru că ați revenit și în numele dvs. mulțumesc acestor minunați oameni care v-au fost alături (n.r. profesori) care, și pe mine, și pe voi, ne-au ajutat să evoluăm în carieră. Aceste momente sunt încărcate de semnificație. Dacă nu te întorci, din când în când, la locul de unde ai plecat, și dacă nu îți readuci aminte de momentele extraordinare care te-au făcut să pornești la drum înseamnă că ești mai sărac. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată”, a spus Valeriu Cerbu.

Din nou la ora de dirigenție.

Absolvenții au intrat alături de profesorii diriginți în sălile de clasă unde s-a mai strigat o dată catalogul, fiecare dintre ei având ocazia să vorbească despre (ne)reușitele de la cea mai recentă revedere.

Promoția 1985 a absolvit profilurile matematică-fizică, chimie-bilogie, filologie-istorie, chimie industrială sau mecanică. Printre absolvenți s-a numărat și Daniela Floroian, directoarea Centrului de Cultură Augustin-Bena Alba.

Întâlnirea continuă cu o petrecere organizată vineri seara.

La ora 13.00 a avut loc revederea Promoției 1975 a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, unul de absolvenții de 40 de ani a spus că ei arată mai bine decât cei de la întâlnirea de 30.

[nggallery id=631]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea