Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ ”Bikers Party Alba Iulia 2016”: Motocicliști din toată țara, în turul municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de motocicliști din toată țara au făcut, sâmbătă, turul municipiului – un reper din programul evenimentului ”Bikers Party Alba Iulia 2016”, care se desfășoară în acest weekend la Pensiunea ”Drumul Dragostei” dn apropiere de Alba Iulia. Festivalul organizat de asociația Apulum Bikers are ca scop reunirea în ”Cealaltă capitală” a membrilor cluburilor de motociclism din întreaga țară, cărora li se vor adăuga și alți invitați, într-o sărbătoare a tuturor iubitorilor sportului pe două roți.

Moto05Un alt scop al evenimentului este o campanie caritabilă destinată Centrului ”Maria Beatrice” Alba Iulia, unde foarte mulți copii cu dizabilități și accidentați sunt tratați în cele mai bune condiții. ”Prin această campanie încercăm să ajutăm, cu sprijinul fiecăruia, la dotarea cu echipament terapeutic de care au nevoie”, precizează organizatorii.

Manifestarea mai cuprinde parade ale costumelor și dotărilor auxiliare, jocuri și concursuri interactive, concerte și recitaluri ale unor formații rock din România (Bucovina, Times of Need, Breathelast, Goodday, Krepuskul, Sanctuar, Stardust).

Festivaluri de acest gen au loc de mai mulți ani și în alte orașe din România , unde au căpătat o adevărata tradiție.

PROGRAM FESTIVAL MOTO ALBA 2016, pentru sâmbătă 25 iunie:
16:00 Concursuri de baut bere
18:00 Concurs custom 19:00 Concert StarDust
20:00 Concert Sanctuar
21:00 Decernarea premilor
22:00 Concert GoodDay
23:00 Concert Bucovina
00:30 Erotic Show 18+
01:00 Program liniste

Inchiderea oficiala a evenimentului are loc duminică, la ora 11.00

Potrivit organizatorilor, programul poate suferi modificări pe parcursul evenimentului sau în timpul acestuia, în funcție de diverse împrejurări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi

Bogdan Ilea

Publicat

în

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 56.000 de lei și au verificat sute de persoane și mașini. Citește și: Amenzi de peste 51.000 de lei date de polițiștii și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea