Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Autoturism lovit de tren pe un drum spre Râpa Roșie, în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism a fost acroșat de tren, miercuri, după ce șoferul acestuia ar fi intrat pe un drum închis circulației auto, dorind să viziteze obiectivul turistic Râpa Roșie.

accident07Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit unor informații, șoferul nu ar fi luat în calcul indicatoarele rutiere, care restricționau accesul auto pe acel drum, a intrat pe un pasaj dezafectat, iar apoi mașina în care se afla a fost acroșată de un tren.

Pe de altă parte, consilierul local al municipiului Sebeș Radu Cristian a scris pe pagina sa de Facebook, că lipsa unui drum decent si la standarde europene, precum si lipsa semnelor de circulatie si a indicatoarelor care ar trebui sa existe au dus la acest accident.

”Din fericire in acest accident produs cu cateva minute in urma nu exista victime. Am atras in nenumarate randuri atentia pentru rezolvarea drumului de acces spre Rapa Rosie. Acesti oameni incercand sa viziteze obiectivul turistic Rapa Rosie, la trecerea cu calea ferata, au fost loviti de trenul care se afla in mers. Eu personal am depus o sesizare catre Guvernul Romaniei ca aceasta problema sa se rezolve, am sustinut in consiliul local aceasta cauza si am organizat un protest in acest sens. Este clar ca trebuie urgentate demersurile pentru ca aceasta problema sa se rezolve. Drumul de acces spre Rapa Rosie trebuie sa fie realizat. Oamenii care locuiesc in imediata apropiere imi povesteau ca in fiecare saptamana vin zeci de masini care se indreapta spre aceasta minunatie. Noi in loc sa ii atragem pe acesti turisti, ii asteptam cu acest drum impracticabil. Saptamana viitoare o sa depun inca o cerere catre Gurvernul Romaniei si catre conducerea Primariei Municipiului Sebes”, a scris Radu Cristian.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, Pompierilor și cadre medicale.

[nggallery id=2527]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea