Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO: ALDE Alba a depus la BEJ listele de candidați la alegerile parlamentare – ”Vom convinge electoratul, prin proiectele pe care le avem, că merităm să reprezentăm județul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidații ALDE Alba și-au depus, joi, dosarele la Biroul Electoral Județean. Ei doresc să dovedească în campania electorală că au proiecte care îi vor convinge pe votanți să trimită în Parlament doi reprezentanți ai organizației.

”Cei care se află pe listele noastre sunt oameni care garantează că locuitorii județului vor fi reprezentați”, a declarat Horațiu Josan, care deschide lista ALDE Alba pentru Camera Deputaților.

”Am vrea să ducem un pșic din experiența noastră în administrație acolo, în Parlament, și fiecare om din județul Alba să se simtă reprezentat”, a spus Daniel Rusu, candidatul de pe primul loc pe lista pentru Senat.

YouTube video

Pe lângă aceștia, pe liste se mai află: Gheorghe Bora (consilier local la Baia de Arieș), Dacian Herlea (consilier local șa Șibot), Nadia Maria Spătariu, Cosmin Arion (consilier județean), Daniel Demenic (consilier local la Zlatna) și Marius Cicprian Popescu (consilierl local la Alba Iulia) – pentru Camera Deputaților; Maria Oprea (consilier local la Câmpeni), Onoriu Pompiliu Forda și Daniel Mărginean – pentru Senat.

[nggallery id=2887]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea