Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO, Alba Fest 2016: Seară specială pentru iubitorii de muzică populară. Veta Biriș, Ioan Bocșa și Nicolae Furdui Iancu au concertat la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veta Biriș, Ioan Bocșa, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu și alți cântăreți de muzică populară au concertat, duminică seara, în Piața Cetății din Alba Iulia, cu ocazia ultimei zile a Festivalului Alba Fest.

Alba Fest 2016, muzica populara117Concertele de muzică populară au început, conform programului, la ora 18.00 și s-au terminat aproape de miezul nopții.

Pe scena ”Alba Fest” au concertat Ansamblul Profesionist „Mureșul”, Veta Biriș, Ioan Bocșa, Sergiu Cipariu și Ansamblul „Icoane”, Laura Lavric, Cornelia și Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu, acompaniați de Ansamblul „Jidvei România”.

Cântăreții de muzică populară, prin talentul și prin vorbele lor, au făcut publicul să simtă mândria de a fi român, să joace, să bată din palme și să simtă că Alba Fest e ceva mai mult decât Zilele Orașului Alba Iulia. Între piesele interpretate se numără: ”Ană, zorile se varsă”, ”Doru m-o purtat”, ”Nu uita că ești român” sau ”Ce rău am făcut la lume”.

Alba Fest a fost un Festival care, în materie de muzică, a avut de toate. Seara de luni a fost dedicată artiștilor români, de top, pe care îi ascultăm doar la radio, TV sau la concertele din marile orașe; seara de sâmbătă a fost dedicată artiștilor de talie internațională: Inna, Willy William și James Arthur, iar ultima seară, și cu siguranță nu cea din urmă, ne-a făcut să spunem din inimă, ”nu uita că ești român”.

Festivalul Alba Fest s-a încheiat. La anul va fi însă un alt festival, cu siguranță, pe măsura așteptărilor.

Citește și SHOW exploziv cu Willy William, James Arthur și Inna, sâmbătă seara, la Alba Fest

Citește și Hava a postat fotografii cu Willy William pe Facebook. ”Ghici cine vine cu mașina festivalului Alba Fest?”

Citește și Prima seară de Alba Fest a adunat mii de oameni la concertele din Piața Cetății Alba Iulia. Distracția continuă!

Citește și Willy William, fascinat de Alba Iulia! Jamaicanul s-a distrat după concertul Alba Fest în Club Stage

 

[nggallery id=2182]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea