Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| ”Agra`s” a deschis un nou magazin, cu program non-stop, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, lanțul de magazine ”Agra`s ”din Alba Iulia a inaugurat un nou magazin, al 8-lea din municipiu. Situat pe strada Vasile Goldiș, acesta comprimă o gamă largă de produse, într-un spațiu prietenos și accesibil, 90 la sută din miile de sortimente expuse la raft fiind de proveniență românească. Mai mult, începând de luni, 3 aprilie, programul unității inaugurate astăzi va fi unul non-stop.

Vă reamintesc că lanțul de magazine ”Agra`s” este unu dintre cele mai longevive (în 2007 se deschidea prima unitate) din Alba Iulia, promovând produsele și preparate din carne proprii, pe care, de altfel, nu le puteți găsi nicăieri în altă parte. Fabrica de la Oarda furnizează celor 8 magazine peste 80 de produse individuale, structurate pe trei game. De la produse crud-uscate, preparate prin combinarea metodelor tradiționale, cu tehnologii de producție de specialitate, la produse procesate, fierte și afumate, preparate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Magazinul ”Agra`s” de pe strada Vasile Goldiș este și singurul dintre cele 8 în care se pot achiziționa produse proaspăt preparate, din pui, dar și cartofi rumeniți în cuptor. Prin urmare, la orice oră din zi și din noapte, când vă încearcă vreo poftă de ceva bun, aici găsiți mai orice v-ați putea imagina. De la legume și fructe, la carne și lactate, dulciuri și băuturi alcoolice ori răcoritoare până la articole de uz casnic ori personal, prăjituri proaspete, și mâncare pentru animalele de companie, nimic nu lipsește de la raft.

”Agra`s” rămâne așadar unul dintre comercianții tradiționali din Alba Iulia, gândit în folosul albaiulianului care preferă să găsească tot ce are nevoie aproape de casă și la un preț bun. O afacere românească care reușește prin calitate și profesionalism să facă față invaziei multinaționalelor străine, a căror acces în mijlocul orașelor s-a dovedit fatal pentru afacerile de cartier și de familie.

”Ne bucurăm că am reușit să oferim albaiulienilor un nou magazin ”Agra`s”, într-o zonă a orașului pe care nu am abordat-o până acum. Toți merităm produse proaspete și superioare calitativ, preparate cu atenție și grijă, în condiții care îndeplinesc normele europene de securitate a producției alimentare. Faptul că magazinele ”Agra`s” numără astăzi o unitate este cea mai bună dovadă a încrederii de care se bucură produsele proprii, o încredere care ne onorează și ne obligă să menținem un nivel ridicat al calității.”, a declarat Dan Sărmășan – Președintele Consiliului de Administrație.

[nggallery id=3685]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea