Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO| Accident rutier MORTAL la Șibot: Un tânăr de 19 ani, din Vințu de Jos, și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de zidul de protecție al autostrăzii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eveniment rutier tragic miercuri, 22 februarie, în jurul orei 3.50, pe DN7, la km 447 + 600 m, pe raza localității Șibot, unde un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 de ani a părăsit carosabilul și s-a izbit de zidul de protecție al autostrăzii.

În urma rănilor suferite șoferul a decedat pe loc.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un tânăr din Vințu de Jos, care conducea un autoturism Volkswagen Touran pe direcția Sebeș – Orăștie. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii, cel mai probabil, cel mai probabil, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum.

Din primele informații de la locul accidentului se pare că tânărul și-a obținut permisul în Spania, unde a locuit 15 ani cu părinții.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările evenimentului rutier.

UPDATE (ora 13.00): ”La data de 22.02.2017, pe DN7, la kilometrul 347, în afara localităţii Şibot, M.P.I.N., de 19 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu peretele de sprijin al taluzului aferent autostrăzii A1. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

YouTube video

[nggallery id=3456]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea