// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier la ieșire din Alba Iulia, în zona Partoș. O mașină a lovit din plin un semafor, după un impact cu o autoutilitară

Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 15.00, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș, în zona Partoș, pe strada Regimentul V Vânători. Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autoturisme.

Potrivit IPJ Alba, nu au fost înregistrate victime.

Traficul pe strada Regimentul V Vânători, în zona accidentului,  este îngreunat. Se circulă în coloană, pe ambele sensuri.

UPDATE: În accident au fost implicate o autoutilitară cu numere de înmatriculare în București și un VW cu numere de Mureș. Din impact, mașina de Mureș a fost proiectată într-un stâlp de semafor din zonă.

Revenim cu amănunte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier la ieșire din Alba Iulia, în zona Partoș. O mașină a lovit din plin un semafor, după un impact cu o autoutilitară

  1. Ruterist 20.06.2017 la 16:18

    Semaforul din Partos aflat in apropierea cimitirului,mai mult incurca circulatia….!Ziua se jucau multi copii la butonul sau ,cum fac si la cel din apropierea str.Digului din Partos !

  2. Marius C. 21.06.2017 la 22:27

    Semafoarele din Partos sunt foarte importante pentru locuitorii din acest cartier! As vrea sa il vad pe d-nul ,,ruterist” traversand stada Regimentul V Vanatori la orele de varf.