Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Accident mortal pe DN 74, la intrare în Tăuți: Un bărbat a decedat după ce un arbore a căzut pe mașina pe care o conducea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe DN 74, la intrare în localitate Tăuți dinspre Alba Iulia.

Un bărbat a decedat după ce un copac s-a prăbușit pe autoturismul pe care-l conducea – marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Cluj. Medicii de la Ambulanța Alba au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un echipaj ISU de descarcerare a ajuns la fața locului și a demarat manevrele de acordare a primului ajutor și de scoatere a victimei dintre fiarele contorsionate ale mașinii, însă cu tot efortul depus, bărbatul s-a stins din viață la scurt timp.

Traficul rutier în zonă este blocat. Polițiștii criminaliști fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragicul accident.

Se lucrează la degajarea carosabilului și reluarea circulației auto în condiții normale pe ambele sensuri.

UPDATE ora 10.15: Circulația auto în zona accidentului a fost reluată în condiții normale.

UPDATE IPJ Alba: La data de 11.09.2015, ora 08.44, pe DN 74, la km 92, în afara localității Tăuț, B.I., de 70 de ani, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, a fost surprins de un arbore, care a căzut peste plafonul autoturismului.

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=971]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea