Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. 18 pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc din Câmpeni. Mai multe familii au ieșit din apartamente

Ziarul Unirea

Publicat

în

incendiu-puternicAcoperișul unui bloc cu patru etaje din Câmpeni a fost cuprins de flăcări, vineri, iar o persoană operată la picior a fost evacuată din apartament, în timp ce mai multe familii au ieșit singure.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, că pentru stingerea incendiului intervin 18 pompieri, ofițeri și subofițeri, cu două autospeciale și o autoscară mecanică.  

”Pompierii au ajutat la evacuarea unei persoane, de la etajul patru, care a suferit o operație la picior și nu putea pleca singură. Alte familii și-au părăsit singure apartamentele. Am înțeles că acoperișul era mansardat, dar nu pentru locuit”, a spus Alina Marescu.

Incendiul este localizat și nu există pericol de extindere, iar la ora transmiterii acestei știri pompierii intervin de circa o oră. Ei sunt ajutați de mai multe persoane de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Câmpeni și Abrud. 

A ars circa 100 de metri pătrați din acoperiș, însă focul nu s-a extins în apartamente.

[nggallery id=3208]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea