Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: ”Viața la țară” sau Balul Bobocilor la Liceul Sportiv Sebeș. Iulia Bozdog și Cristian Pitarcă, Miss și Mister Boboc 2015

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci liceul sportiv sebes51Liceul cu Program Sportiv Sebeș și-a desemnat, vineri seara, câștigătorii Balului Bobocilor 2015. Iulia Bozdog și Cristian Pitarcă au demonstrat publicului și juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Sergiu Dăneț și Alexandra Stanciu. De asemenea, au mai fost acordate două locuri III, câștigate de Alexandra Bocan și Andrei Dican.

De o seară specială, cu momente pline de emoții, bucurie și energie au avut parte vineri, 27 noiembrie, tinerii, cadrele didactice și părinții care au particiat la Balul Bobocilor. Tema balului în acest an a fost ”Viața la țară„ iar organizatorii au avut grijă ca decorul să fie unul pe măsură, scena fiind ”împodobită” cu straie populare și coșuri cu bogății ale toamnei.

Nici concurenții nu s-au lăsat mai prejos și au intrat în viața personajelor de la țară. Cei 14 boboci care s-au ”luptat” pentru titlurile de Miss și Mister au avut de trecut prin 5 probe de foc, și anume: prezentare, cultură generală, dans, aptitudini și proba surpriză, însă doar doi au obținut mult râvnitele titluri. Este vorba despre Iulia Bozdog și Cristian Pitarcă, care, în acest an, vor reprezenta cu mândrie generaţia clasei a IX-a de la Liceul cu Program Sportiv.

În cadrul balului, prezentat de Roxana Paștiu și Vlad Găldean, cei prezenți au avut parte și de momente artistice, muzicale și comice.

Reamintim că, în urma concursului organizat pe internet, Alexandra Bocan și Andrei Dican au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2015 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

[nggallery id=1329]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea