Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE: ”Intersecția blestemată” de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia face noi victime – Accident rutier grav. O persoană încarcerată după o coliziune între două autoturisme și un moped

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav s-a produs, luni seara, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu str. Mărășești. Au fost implicate două autoturisme și un moped.

accident-alba-iulia009Potrivit IPJ Alba, două persoane au fost rănite grav, una dintre ele fiind încarcerată în urma impactului. Pentru salvarea sa a intervenit un echipaj de la ISU Alba.

UPDATE: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că un autoturism BMW înmatriculat în Cluj, a acroșat o mașină marca Suzuki și apoi un moped, după care a ieșit de pe carosabil optindu-se în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de pompieri, ambulanță și poliție.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Reamintim că această intersecție este deosebit de periculoasă. Aici s-au produs în ultima vreme mai multe accidente, dintre care ultimul – foarte grav, în urmă cu 2 săptămâni, când un biciclist și-a pierdut viața după ce a fost acroșat de un autovehicul.

UPDATE IPJ Alba: La data de 12.09.2016, în jurul orelor 19.15, la intersecţia DJ 107 cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, A.V., de 57 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din judeţul Cluj, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul din judeţul Cluj a fost proiectat într-un moped ce era condus de un bărbat de 66 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale grave, iar A.V. a suferit leziuni uşoare.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=2647]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea