Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO UPDATE: Accident MORTAL pe Autostrada A1, în zona municipiului Sebeș. Două persoane și-au pierdut viața, după o coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal s-a petrecut, vineri după-amiaza, pe Autostrada A1,  în zona municipiului Sebeș. Din primele informații, o femeie și un bărbat, cetățeni bulgari,  și-au pierdut viața după o coliziune între un TIR și un autoturism. Traficul a fost deviat provizoriu pe DN7 (DE68).




La ora 13.55: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, circulația pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu este întreruptă la km 311, în zona municipiului Sebeș (județul Alba). Traficul este deviat provizoriu pe DN7 (DE68).

UPDATE: Din primele date, se pare că un autoturism cu numere de înmatriculare în Bulgaria, a intrat în coliziune cu un TIR oprit pe banda de avarie. În urma impactului, un bărbat și o femeie, cetățeni bulgari pasageri în autoturism, au decedat. Grav rănit este și șoferul autoturismului.

În accident ar mai fi fost implicată o altă mașină, aflată pe platforma tractată de autoturismul din Bulgaria.

UPDATE, ora 16.25: Traficul a fost reluat. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Alba, circulația pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu a revenit la normal. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, traficul fusese întrerupt la km 311, în zona municipiului Sebeș. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a fost rănită.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=3594]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea