Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ UPDATE: Accident cu victime la Blandiana. O persoană încarcerată între fiarele contorsionate ale unui auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineață in jurul orelor 07.30, în zona localității Blandiana, județul Alba.

acc blandianaUn echipaj de descarcerare ISU a fost chemat să intervină pentru scoaterea  unei persoane dintre fiarele contorsionate ale mașinii implicate în accident.

acc blandiana1Un echipaj de poliție face cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Victima era conștientă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul autoturismului nu a adaptat viteza în condițiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a direcției sale de mers. În urma accidentului nu au fost persoane rănite grav.

”La data de 12.02.2016, ora 07.22, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DN 7, în afara localității Blandiana, județul Alba. Echipa operativă a stabilit că I.C., de 28 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce a condus un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto I.C. şi a altor 3 persoane, 27, 41 şi 43 de ani, toate din judeţul Galaţi. În cauză cercetările continuă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea