Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Dej – Industria Galda 2-1 (2-1) | Un nou eșec extern pentru formația din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Dej - Industria Galda 20Industria Galda de Jos nu a obţinut primele puncte externe din retur, pierzând în deplasarea de la Dej, scor 1-2 (1-2). Golurile au fost marcate de R. Munteanu (29), Ionescu (43), respectiv Cernea (39). Industria a suferit al doilea eșec extern în retur, a căzut pe poziția a 4-a, la 6 puncte de lider, iar echipa ce strânsese 16 puncte pe terenuri străine în toamnă acum a înregistrat al doilea eșec în deplasare.

*Sub privirile lui Burleanu

La partidă a asistat și Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Industria Galda a început nai bine și a ratat două ocazii, prin Cernea (19) și Baghiu (21) – intervenții ale portarului L. Szekely.

La pauză scorul a fost 2-1 în favoarea gazdelor

Unirea Dej - Industria Galda 5*Ciucă: „Avem valoare, dar nu pentru acest loc din clasament”

Un joc urât, încâlcit, în care noi am primit ușor două goluri, iar puținele ocazii avute nu le-am fructificat. Am contat și absențele a doi jucători de bază, Cr. Bodea și P. Medrea și asta e realitatea, am plecat cu mâna goală din această deplasare. Avem valoare, dar nu pentru acest loc din clasament. Când am jucat cu entuziasm și am muncit am câștigat, când lipsesc aceste lucruri, pierdem”, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

Scorul a fost deschis de R. Muntean (29) – șut din interiorul careului, iar Cernea (39) a egalat în minutul 39, scăpat singur, șut la colțul lung. Gazdele au trecut iar în avantaj, în minutul 43, când Ionescu a finalizat după o fază fixă.

Pentru Industria au evoluat următorii: Căt. Ștef – Olar (68, Cioplântă), Haiduc, Al. Man, Boancă – F. Morar (55, Kilin), R. Lungu (55, S. Mureșan), D. Lupșan, Baghiu, Cernea, A. Câmpean (75, Vonya); rezerve Iancău – Cioară,  P. Medrea.

Formaţia condusă de Paul Ciucă va evolua etapa viitoare pe teren propriu, un derby cu liderul Luceafărul Oradea.

[nggallery id=1841]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea