Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Un consilier local din Aiud îi cere demisia șefului SPAPL – ”A aprobat ilegal vânzarea în piață a florilor cumpărate și întreținute din bani publici”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local independent din Aiud, Ionela Danciu, îî cere public demisia directorului Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud (SPAPL), Ștefan Rodeanu. Ea îl acuză pe angajatul primăriei că a creat un prejudiciu după ce a aprobat ilegal vânzarea de flori cumpărate și întreținute din bani publici, în piața din municipiu.

”DEMISIA domnule director al Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Aiud ( SPAPL), Stefan Rodeanu, impreuna cu cei vinovati , pentru ca acest serviciu pe care L-AM SALVAT DE LA DESFIINTARE, manageriat prost de dumneavoastra, aduce prejudiciu DIN BANII CETATENILOR! Ati aprobat ILEGAL vanzare de flori cumparate si intretinute DIN BANI PUBLICI!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ionela Danciu.

În sprijinul celor afirmate, consilierul local a postat și poze cu răspunsurile pe care le-a primit după ce a sesizat neregulile la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din subordinea IPJ Alba și la ANAF.

Consilierul local a declarat pentru ziarulunirea.ro că a constatat neregulile în data de 10 iunie 2017, în prezența unor reprezentanți de la Poliția Economică și Poliția Locală a căror intervenție a solicitat-o telefonic.

”Am cumpărat o floare pe care nu am primit bon fiscal; am rugat vânzătoarea să-mi prezinte avizul de însoțire a mărfii și am constatat ca pe el nu este trecut niciun preț; pentru 3 mese ocupate în piață nu exista bon de încasare (închiriere)” – a enumerat Ionela Danciu câteva dintre problemele pe care le-a depistat, precizând că ”în timpul numărării produselor puse în vânzare au venit patru angajați ai SPAPL Aiud care au ajutat la ridicarea mărfii”.

[nggallery id=4197]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC Miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea