Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Trei tineri din Mureș și Turda, reținuți de polițiștii din Alba pentru șantaj și lipsire de libertate, după ce au vrut să oblige un bărbat din Noșlac să le cedeze autoturismul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Politia Alba02Polițiștii din Alba au reținut, marți, pentru 24 de ore, trei tineri suspecți de comiterea infracțiunilor de șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei trei bărbați, din județul Mureș și municipiul Turda, ar fi încercat să șantajeze  un bărbat de 42 de ani din comuna Noșlac, județul Alba, să le donzeze un autoturism sub motivul recuperării unei sume de bani pe care acesta le-o datora.

Aceștia ar fi mers la locuința victimei, l-ar fi amenințat cu acte de violență și, contrar voinței acestuia,  l-ar fi forțat să meargă la notar pentru a le ceda, printr-un contract, autoturismul, în contul pretinsei datorii.

Victima ar fi apucat să anunțe postul de Poliție al comunei Noșlac, iar cei tei bărbați au fost reținuți și prezentați Judecătoriei Aiud cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, marţi, 05 iulie 2016, ora 17.50,  poliţişti din cadrul Postului de Politie Noşlac au fost sesizaţi de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Noşlac, cu privire la faptul că la locuinţa se află 3 persoane,  care, sub pretextul unei anumite datorii l-ar şantaja să le dea un autoturism şi intenţionează să îl conducă, contra voinţei sale, la un notar pentru a ceda autoturismul respectiv.

Poliţiştii, în baza sesizării şi în urma verificărilor efectuate i-au identificat  pe cei 3 bărbaţi, în persoane lui BR., de 34 ani, S.G., de 27 de ani, ambii din judeţul Mureş şi A.V., de 28 ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj .

În fapt, cei trei s-au deplasat în comuna Noşlac, unde ar fi exercitat asupra victimei acte de presiune şi, sub ameninţarea cu acte de violenţă l–au determinat să-i însoţească cu scopul de a merge la un notar pentru a le ceda autoturismul.

Faţă de cei trei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore,  urmând a fi prezentaţi  Judecătoriei Aiud cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de „ lipsire de libertate în mod ilegal” şi „şantaj”.

Cei trei suspecţi au fost depuşi  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea