Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| TOPUL teraselor din municipiul Alba Iulia. Votează locația unde preferi să bei un suc, o cafea sau o bere rece

Dragoş Suciu

Publicat

în

Terasele sunt pentru albaiulieni, în zilele și serile călduroase de vară, un loc de relaxare, socializare, distracție, întâlnire cu prietenii, fiind frecventate mai ales de către tineri, dar și de către vârstnici.

Fără a dori să realizăm un top exhaustiv și fără a subestima serviciile celorlalte locații (nemenționate în sondaj), ziarulunirea.ro a ales 10 terase din municipiul Alba Iulia care pot fi votate de cititori. În alegerea dumneavoastră puteți ține cont de orice criterii: preț, calitate, servicii oferite, modul de servire, stil, ambianța, distracția, relaxarea sau bună dispoziția de care aveți parte atunci când alegeți respectiva locație.

Rosenthalers Cafe este situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, vizavi de Parcul Unirii, fiind deschis între orele 8.00 și 00.00, respectiv 8.00 și 1.00 – vineri și sâmbătă. Administratorul a ales pentru această locație muzica comercială, house și pop. Cafeneaua are 180 de locuri dintre care 80 sunt pe terasă. Berea servită: Staropramen, Beck`s Stella Artois, Bergenbier Fresh, iar cafeaua, Bristot. Rosenthalers Cafe aparține grupului Autotrans care mai deține Go In, Downtown Bistro PUB și Brown Cafe.

terase Alba Iulia06

PUB 13 Restaurant Medieval este situat pe Aleea Sfântul Capistrano 1, în apropiere de Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina. Restaurantul dispune de 180 de locuri dintre care 70 sunt pe terasă și este deschis între orele 12.00 și 00.00. În cea mai mare parte se ascultă muzica medievală și clasică. Berea servită: Guinness, Holsten, Carlsberg și Tuborg, iar cafeaua, Bristot.

terase Alba Iulia07

Carolina Café este situată pe strada Mihai Viteazul din Piața Cetății. Dispune de o terasă de 90 de locuri, și alte 25 de locuri în restaurant. Este deschisă în fiecare zi între orele 9.00 și 00.00. În timpul zilei, se ascultă muzică comercială, iar în fiecare seară, între orele 18.30 și 20.30 este invitat un acordeonist. Berea servită: Beck`s, Staropramen, Stella Artois și bere afumată care este specialitatea casei. Cafeaua servită, Paganini. Carolina Café aparține de Corint S.R.L. care mai deține Ansamblul Arhitectural Hotel Medieval.

terase Alba Iulia05

Mira Summer este situată în Șanțurile Cetății Alba Carolina, pe Latura de Sud. Terasa dispune de peste 200 de locuri, iar clienții ascultă diverse genuri de muzică printre care dance, clasică și comercială. Marți și vineri sunt organizate seri de karaoke, joi și duminică sunt invitați, de regulă, artiști care cântă la pian, iar sâmbătă, diverse petreceri tematice. Berea servită: Grolsch, Peroni, Ursus, Timișoreana, iar cafeaua, Julius Meinl.

terase Alba Iulia01

Art Cafe Downtown este situat pe strada Decebal din centrul municipiului Alba Iulia. Locația dispune de 170 de locuri dintre care 80 sunt pe terasa. Art Cafe este deschis între orele 7.30 și 3.00, iar la sfârșit de săptămână se organizează petreceri tematice la care sunt invitați DJ. Se ascultă muzică house, rock, rap sau hip-hop alternativ. Bere: Beck`s, Staropramen, Stella Artois, iar cafeaua, Bristot.

terase Alba Iulia03

Gavroche – Cafe. Brasserie este situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia vizavi de Parcul Unirii. Locația dispune de 90 de locuri dintre care 30 sunt pe terasă. Restaurantul este deschis, în timpul săptămânii, între orele 8.00 – 00.00, iar sâmbătă și duminica între orele 9.00 și 1.00. Gavroche – Cafe. Brasserie a organizat evenimente la care erau invitați să cânte artiști cunoscuți la nivel național, dar și tinere talente locale. Se urmăresc meciuri de fotbal și se ascultă muzică clasică, jazz și comercială. Berea servită, Ursus, Grolsch, Heineken, Peroni sau Nenea Iancu, iar cafeaua, Segafredo.

terase Alba Iulia08

Localul Enjoy Life este situat pe în capăt la Bulevardul Transilvaniei, fiind deschis între orele 7.00 – 2.00. Locația totalizează 350 de locuri dintre care 210 sunt pe terasă. Se ascultă muzică house și dance, iar toamna, iarna și primăvara sunt organizate petreceri. Se servește Beck`s, Staropramen, Stella Artois și cafea Illy.

terase Alba Iulia02

Localul Framm`s este situat pe strada Păcii, în Cetatea Alba Carolina, lângă baza sportivă Winner’s Club Țălnar. Este deschis între orele 9.00 – 12.30, în timpul săptămânii, și între 10.00 și 1.30, sâmbătă și duminică. Totalizează 100 de locuri dintre care 50 sunt pe terasă. Se ascultă jazz, blues, rock ‘n’ roll și radio Guerrilla. Se servește berea Ursus, Peroni, Pilsner, Grolsch și cafea Julius Meinl.

terase Alba Iulia01

Restaurantul Erol Cetate este situat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia și este deschis, zilnic, între orele 8.00 și 00.00. Locația are o capacitate de 300 de locuri dintre care 200 sunt pe terasă. Se ascultă muzică comercială, clasică și cele mai noi hituri. Berea servită: Carlsberg, Guinness și Holsten nefiltrată, iar cafeaua, Hausbrandt. Patronul restaurantului Erol Cetate mai deține terasa Erol Summer, în Șanțurile Cetății, Irish Pub și Pizzeria Erol în centrul municipiului Alba Iulia, o gelaterie în Parcul Unirii și Erol 4 în Cugir.

terase Alba Iulia01

Aroma Caffe și Carpaccio, situate în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, au o capacitate de 100 de locuri dintre care 40 sunt pe terasă. Sunt deschise între orele 8.00 și 00.00, în timpul săptămânii, 9.00 – 00.00, sâmbătă, și 10.00 – 00.00, duminica. Se ascultă muzică comercială și Radio Swiss Pop. Berea servită, Heineken, Ciuc sau Peroni, iar cafeaua, Bristot. Patronul localurilor Aroma și Carpaccio mai deține, în Alba Iulia, restaurantul Brothers și cafeneaua Aroma de la Alba Mall.

terase Alba Iulia04

Ce terasă din Alba Iulia preferați?

  • Gavroche - Cafe. Brasserie (14%, 77 Votes)
  • Framm`s (13%, 69 Votes)
  • Art Cafe Downtown (12%, 66 Votes)
  • Enjoy Life (12%, 66 Votes)
  • Rosenthalers Cafe (10%, 55 Votes)
  • Carolina Café (10%, 53 Votes)
  • Mira Summer (9%, 46 Votes)
  • PUB 13 Restaurant Medieval (8%, 45 Votes)
  • Restaurantul Erol Cetate (7%, 36 Votes)
  • Aroma Caffe și Carpaccio (5%, 25 Votes)

Total Voters: 538

Loading ... Loading ...

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea