Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Tinerii social democrați din Alba au marcat Ziua mondială a apei prin ecologizarea pârâului din Vințu de Jos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tinerii social democrați au marcat, joi, Ziua mondială a apei, sărbătorită în fiecare an în 22 martie, prin ecologizarea pârâului din Vințu de Jos, la vărsarea în râul Mureș. 

La acțiune au participat circa 15 social democrați, inclusiv studenți, care au strâns în câteva ore circa 70 de saci de PET-uri și gunoaie.

Președintele TSD Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a declarat pentru ziarulunirea.ro că social-democrații au avut o zi plină de activități miercuri și au marcat joi Ziua mondială a apei prin ecologizarea pârâului denumit Valea Vințului.

Social-democrații doresc cu această ocazie să mulțumească reprezentanților administrației locale din Vințu de Jos pentru că au preluat sacii de gunoaie și i-au depozitat în locurile special amenajate.

Tema zilei pentru 2017 — „Apa și apa uzată” — este axată pe apa reziduală, care trebuie percepută ca o resursă valoroasă pentru economia circulară și care trebuie gestionată în condiții de siguranță, privită ca o investiție eficientă pentru sănătatea oamenilor și a ecosistemelor naturale, potrivit www.worldwaterday.

[nggallery id=3627]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea