Rămâi conectat

Sport

Foto: Teren multifuncțional de sport, cu gazon sintetic, inaugurat la Cunța – comuna Șpring

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teren multifuncțional de sport, cu gazon sintetic, inaugurat la Cunța – comuna Șpring

Primarul comunei Șpring, Daniel Rusu, în prezența a numeroși locuitori din comuna Șpring, în special tineri, a inaugurat dumincă un teren multifuncțional de sport, pe gazon sintetic. Ideea construirii lui a apărut în toamna anului 2015. Execuţia lucrării a fost efectuată (de S.C. Atlas Sport SRL, din Târgu Mureş) între lunile martie – mai 2016. Valoarea totală a investiţiei atinge 222.200 lei, plus TVA. Pe teren, elevii Şcolii Gimnaziale din Cunţa vor face orele de educaţie fizică, iar pentru folosirea lui de către ceilalţi tineri, în afara orarului şcolar, urmează să se stabilească o taxă modică de închiriere. Vor beneficia de această investiţie locuitorii din cele 4 sate ale comunei Şpring: Cunţa, Draşov, Şpring şi Vingard.Teren multifunctional CuntaTerenul are o suprafaţă sintetică şi este dotat cu reflectoare, ceea ce îl face funcţional şi după lăsarea întunericului. Pe el se pot practica fotbalul, tenisul şi baschetul. E dotat cu panouri şi porţi, având plasă deasupra pentru a nu exista riscul ca mingea să se piardă în decor. Două europubele îi „invită” pe sportivi să menţină igiena în zonă.

Întrebat de ce un teren de sport cu gazon sintetic la Cunța, primarul comunei Șpring, Daniel Rusu a declarat pentru ziarulunirea.ro:

 „Vreau să vă spun că localitatea Cunţa a fost mereu lângă sufletul meu şi m-a ajutat în absolut toate obiectivele pe care le-am realizat în cei 12 ani de mandat ca primar. Una dintre promisiunile mele pentru tineretul din Cunţa, încă de acum 8 ani, a fost realizarea unui teren multifuncţional, sintetic pe care cei aproape 600 de tineri din localitate să poată face sport. Ştim bine că sportul revigorează sănătatea şi mintea omului, aşadar sunt încântat că am reuşit, la sfârşit de mandat, să-mi văd acest obiectivul împlinit”.

Inaugurare teren Cunta (1)

„Sunt sigur că există foarte multe talente, încă nedescoperite, la nivel de sate, de localităţi rurale. Ele stau ascunse, căci părinţii n-au posibilităţi de a-i da mai departe pe copiii lor, pentru ca ei iasă în evidenţă cu talentele  sportive. De aceea continuu să sper, până la capăt, că vom da rezultate cu acest teren şi talentul fiecărui copil va fi descoperit, aşa cum merită”  a mai declarat Daniel Rusu.

Așa cum era de așteptat, imediat după inaugurare a debutat un mini turneu de fotbal între echipe formate ad-hoc cu jucători din toate cele 4 sate ale comunei Șpring.

 [nggallery id=2106]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea