Rămâi conectat

Sport

FOTO: tenismenul David Manu, debut cu victorie pentru România, la primul meci de la European Winter Cup din Ucraina

Dan HENEGAR

Publicat

în

David Manu Romania 1La primul său meci pentru România, tenismenul David Manu a avut un debut de senzaţie şi câştigat confruntarea cu Filipo Mazzola (Italia), scor 6-2, 6-1, partida contând pentru turneul European Winter Cup 2017 de la Kiev, la categoria Under 12.

Până la urmă, David Manu și-a trecut în palmares a doua victorie, impunându-se și la dublu, împreună cu Robert Gună, scor 4-6, 7-5, 10-5, scorul la general fiind România – Italia 3-0.

Astfel, România va juca împotriva Georgiei, pentru un loc în finala mare a zonei de la Kiev, care aduce automat calificarea la turneul final din Cehia, 10-12 februarie.

Debutant la acest nivel, talentatul jucător din Cetatea Marii Uniri a adus un punct important pentru reprezentativa „tricoloră”, care dacă va elimina Italia va întâlni în continuare cu Georgia, partidă programată sâmbătă.

După acest joc, ce a durat o oră şi 25 de minute, David Manu va evolua şi la dublu, alături de Robert Gună, împotriva perechii din Italia, compusă din Federico Bondioli şi Mattia Ricci.

R

Tenismenul ce va împlini 12 ani în 8 februarie va reprezenta în premieră România la European Winter Cup 2017, din Ucraina, alături de țara gazdă, Serbia, Belarus, Georgia şi Italia. Jucătorul din Cetatea Marii Uniri este legitimat la TC Sun Alba Iulia și este antrenat de Zsolt Molnar (din Cluj), alături de preparatorul fizic Lucian Nicolescu. Delegaţia “tricoloră”este alcătuită din Mihai Coman, Robert Gună şi David Manu, antrenor fiind Cătălin Micula.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea