Rămâi conectat

Sport

FOTO: tenismenul albaiulian David Manu, campion naţional pe echipe Under 12, cu CSM Craiova | O nouă confirmare a talentului jucătorului din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

david-manu-tc-sun-alba-iulia-6 Tenismenul albaiulian David Manu a devenit campion naţional pe echipe Under 12, jucătorul din Cetatea Marii Uniri făcând parte din alcătuirea echipei CSM Craiova, ce a câştigat astăzi finala Campionatului Naţional Intercluburi pe echipe de dublu Under 12, scor 3-0, cu AS CS AS Club Politehnica Bucureşti.

Este o nouă confirmare a valorii puştiului-minune din  Alba Iulia, care în acest an a fost vicecampion naţional la simplu şi la dublu, la categoria 12 ani, superioară ca şi vârstă, deşi el a împlinit 11 ani în luna februarie. Legitimat la TC Sun Alba Iulia, talentatul jucător a acceptat pentru această competiţie o trecere la CSM Craiova, tocmai în ideea de a cuceri titlul naţional.

*Victorii categorice, fără set pierdut!

CSM Craiova a trecut pe rând de CS Otopeni şi Spartacus Brăila, cu acelaşi scor, 3-0, sub comanda antrenorului Alexandru Banciu fiind David Manu, Alexandru Coman, Bianca Marinescu şi Iulia Ionescu, ce nu au lăsat nicio şansă oponenţilor.

 

O dominaţie categorică pentru CSM Craiova, în condiţiile în care la dublu băieţi, au fost pierdute doar trei game-uri. David a jucat în toate cele trei zile, atât la dublu masculin, cât şi la dublu mixt, adunând un total de 4 meciuri, fără a pierde vreun set!

Citeşte şi: FOTO: Tenismenul David Manu (TC SUN Alba Iulia) – dublu vicecampion naţional la categoria 12 ani

 

Cele două echipe au câștigat semifinalele de luni, echipa din Craiova impunându-se cu un clar 3-0 în fața celor de la CS Spartacus Brăila, în vreme ce AS CS AS Club Politehnica a câștigat cu 2-1 întâlnirea cu Tenis Club București.

Este un rezultat normal, care vine firesc, ţinând cont de valoarea echipei, una ce a dominat naţionalele. Vorbim despre o confirmare în timp, ţinând cont că anul trecut, David, împreună cu Alexandru Coman a câştigat titlul pe echipe la Under 10„, a precizat Adrian David, tatăl jucătorului de geniu.

David Manu are la activ zeci de turnee interne câştigate, iar înainte de participarea la naţionale a reuşit un sfert de finală la o importantă competiţie internaţională, tot la Bucureşti, organizată de Dinu Pescariu, fiind învins de un bulgar, viitorul învingător al competiţiei.

La întrecerea organizată la Bucureşti, pe terenurile de la Centrul Naţional de Tenis, din cadrul FRT, au fost prezente 11 echipe, între care şi Asociaţia Club Sportiv Alba Cugir, care a terminat pe locul al 5-lea. Sub comanda lui Gheorghe Hârceagă s-au regăsit Tudor Popovici, Lucian Codea, Ioana Alexandrescu, Sofia Ciobică, Denisa Şandru. Gruparea de sub Drăgana a pierdut primul meci, 1-2 cu Tenis Club Bucureşti, câştigându-le pe următoarele două.

[nggallery id=2721]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea