Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO|Tatăl Alinei, fata ucisă cu cruzime la Alba Iulia: ”Am vorbit cu o seară înainte cu ea și părea fericită”. Bărbatul a venit să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tata alina02Tatăl Alinei, tânăra de 24 de ani ucisă cu sânge rece într-un apartament din Alba Iulia, a venit, joi, să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei sale. Omul este de-a dreptul marcat și șocat de modul în care a fost omorâtă fata lui și  spune că ea obișnuia să-i zică atunci când are ceva, însă acum nu i-a spus nimic: vorbise cu o seară înainte de tragedie cu ea și părea fericită.

Citiți și FOTO: Alina Bianca Tănasie, tânăra ucisă la Alba Iulia, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit

Tatăl Alinei a ajuns la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia joi, în jurul orei 11.00. Bărbatul a povestit că fiica lui s-a mutat de curând la Alba Iulia împreună cu iubitul ei, care a zis că și-a găsit un loc de muncă mai bun în Alba.

Eu am vorbit cu o seară înainte cu fiica mea și mi s-a părut fericită. Nu mi s-a plâns de nimic. Dacă avea nevoie de ceva întotdeauna îmi spunea. Acum nu mi-a zis nimic”, a declarat tatăl Alinei, Constantin Tanasie. Potrivit acestuia, Alina avea o relație de aproximativ 5 ani de zile cu iubitul ei și plănuiau să se căsătorească și să facă un copil.

Bietul om a aflat de la Poliție că fiica lui a fost ucisă și habar nu avea că ea își câștiga existența ca escortă. ”Nu știam ce lucrează aici. Dacă știam declaram la poliție, dar nu am știut. Am considerat-o o fată mai modestă, mai cuminte”, a spus tatăl, susprins și îndurerat.

Distrus de cele întâmplate, omul se gândește că iubitul fetei, cel care a găsit-o fără suflare, este principalul suspect de crimă. Acesta se întreabă nedumerit ”de ce a venit el (N.R. prietenul fetei) doar dimineața la ora 8.00, când ei locuiau împreună!?”.

Citiți și Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

Deși tatăl a încercat să ia legătura cu prietenul fiicei sale, nu a reușit. ”Am sunat de mai multe ori atât pe telefonul fetei, cât și pe al iubitului ei, însă erau închise”, a spus acesta.

Trupul fără viață al Alinei va fi dus pentru înmormântare la Mehedinți. Părinții fetei ucise sunt divorțați, iar porivit tatălui, Alina mai are o soră pe care o crește mama ei.

[nggallery id=1589]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea