Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Târgul Apulum Agraria 2016, la Alba Iulia – Ofertă bogată de bunătăți tradiționale, direct de la producător

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târgul Apulum Agraria 2016, cel mai important eveniment de promovare a agriculturii județului Alba, s-a deschis și în acest an, în spațiul expozițional din zona Bazinului Olimpic și vă așteaptă cu o bogată ofertă de bunătăți tradiționale pe care le puteți cumpăra direct de la producător.

Sunt expuse produse alimentare, legume, fructe, flori și material săditor, animale, păsări și animale mici, maşini, utilaje şi echipamente agricole, produse fitosanitare.

”Vă rog din suflet să le transmiteți și celor de acasă să consume produse tradiționale, produse din județ. Ne dă de lucru nouă, iar banii rămân aici. Ne va fi mai bine și poate n-om pleca în alte țări! Vă invit să vă bucurați de cele mai bune produse din România!”, a transmis, la deschiderea evenimentului, Călin Matieș, președintele Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale Ecologice și de Casă.

”Mulțumesc tuturor participanților prezenți la Alba Iulia pentru că și în acest an ne putem bucura de bogățiile toamnei. Felicitări în special producătorilor și apoi organizatorilor. Și eu sunt adeptul consumului de cât mai multe produse naturale, din grădina producătorilor mici și mijlocii, nu atât de mult procesate și nu atât de mult trecute prin tot felul de procese tehnologice. Sunt foarte de acord cu dumneavoastră și sunt foarte de acord cu tot ce faceți pentru acești oameni minunați care an de an vin și se bucură cu noi împreună de roadele câmpului. Ați avut un an minunat, îi felicit pe toți producătorii”, a spus viceprimarul Paul Voicu.

”Suntem, iată, la a 25-a ediție. Avem prezenți 160 de producători cărora vreau să le mulțumesc că sunt aici. Mesajul meu este același: consumați produse românești!”, a spus vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

Târgul este deschis pe tot parcursul acestui weekend iar vizitatorii vor avea ocazia să asiste și la demonstraţii culinare sau alte momente atractive, după următorul program:

*Vineri, 23 septembrie 2016

11.00 – Deschiderea oficială
11.00 – Gusturi de toamnă, demonstrații culinare
12.00 – Nectarul toamnei, demonstrație sucuri de fructe și legume
12.00 – În culorile toamnei –atelier handmade pentru copii

*Sâmbătă, 24 septembrie 2016

11.00 – Demonstrație hipică
11.30 – Gusturi de toamnă, demonstrații culinare
12.00 – Plăcinta toamnei – concurs pentru expozanți
14.00 – Sănătate într-un pahar de suc – concurs pentru copii
15.00 – Vițel la proțap – demonstrație culinară
16.-00 – Cultură și Apicultură, demonstrație apicolă

*Duminică, 25 septembrie

11.30 – Gusturi de toamnă, demonstrații culinare
12.00 – Cultură și Apicultură, demonstrație apicolă
13.00 – Demonstrație dresaj canin
14.00 – Gusturi de toamnă, demonstrație culinară
15.00 – Demonstrație hipică

Târgul Apulum Agraria este organizat de Consiliul Judeţean Alba, împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba.

[nggallery id=2692]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea