Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Tânăr din Galda de Jos suspectat că și-a violat nepoata minoră, reținut și cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Galda de Jos a fost reţinut, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru viol comis asupra unei minore.

arestat viol galda001Potrivit unor surse, victima are sub 13 ani și este nepoata agresorului. Infracțiunea s-a produs anul trecut și a ajuns în atenția anchetatorilor care efectuau cercetări asupra altui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate, care era suspectat de corupere sexuală asupra aceleiași minore. În timpul anchetei, acesta ar fi declarat că fetița a fost violată de unchiul ei.

arestat viol la galda001UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, procuror  Ene Cristian, inculpatul va fi prezentat, în cursul zilei de vineri, judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Violul s-a produs în cursul anului 2015, iar acesta s-a descoperit în urma cercetărilor într-un dosar de corupere sexuală, infracțiune comisă în 2016, care a avut ca și victimă aceeași minoră.

Astfel, procurorii au în lucru două dosare, cu două infracțiuni diferite și doi autori diferiți, însă aceeași victimă, asupra căreia s-a luat o măsură de protecție, fiind internată într-un centru.

Este de precizat că, față persoana anchetată în dosarul de corupere sexuală, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind reținută, iar acum este cercetată sub măsura controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea