Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Şurianu Sebeş – Sportul Petreşti 2-1 (2-0) | Golgheterul Vali Drăgan a ieșit la rampă în derby-ul Văii Frumoasei, a 7-a victorie la rând pentru campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șurianu Sebeș, deja campioană a județului Alba, nu are adversar în Liga a 4-a Alba, mărturie stând și victoria obținută în derby-ul Văii Frumoasei, în „Arini”, cu Sportul Petrești, scor 2-1 (2-0), eroul principal al jocului fiind golgheterul aiudean Vali Drăgan, ce a parafat al 7-lea succes la rând al formației lui Doru Oancea.

Fane Fogoroși a cunoscut gustul înfrângerii, după ce în precedentele trei runde acumulase maximum de puncte. Diferența de valoare a fost evidentă în prima repriză,emoțiile apărând în al doilea mitan, când Pamfiloiu a redus ecartul în minutul 59, cu o reluare cu capul din 7 metri

*Primul gol primit după 10 runde!

Zarurile au fost aruncate încă din primul mitan, dominat de amfitrionii. La prima situație reală de gol, Vali Drăgan a finalizat sub bară centrarea perfectă trimisă de R. Trif și a deschis scorul în minutul 7. Șurianu a presat în continuare, Dobre a respins spectaculos de sub bară reluarea lui R. Trif, dar în minutul 37 Rodina a dictat penalty pentru un henț la I. Nemeș (fază contestată de vizitatori), lovitura de pedeapsă fiind transformată singur de același Val. Drăgan. Abia atunci s-au trezit vizitatorii, ce au început să amenințe careul lui Bănică, șomer până atunci.

Revenirea în joc a petreștenilor s-a concretizat prin reușita lui Pamfiloiu, dar golul prmit a avut efect invers, Șurianu revenind la timonă și punându-i probleme lui Dobre, prin Ad. Lăcătuș, Ludwig și P. Muntean. Meciul a căpătat o nouă suplimentară de suspans, din tribune fanii vizitatorilor încurajându-și favoriții. Confruntarea s-a aprins, iar S. Bogdan a trimis o „bombă” ce a trecut milimetric pe lângă vinclu (81).

În minutul 90, după ce a primit o lovitură în cap cu gheata de la Cl. Marcu, la un duel la centrul terenului, Stancu de la Sportul, a fost înlocuit din pricina sângerării abundente.

Prima clasată avea o serie extraordinară, cu 7 victorii consecutive și 10 întâlniri în care nu a primit gol, Sportul Petrești prezentându-se la acest meci cu trei victorii consecutive.

În altă partidă, Dalia Sport Daia Română – Rapid Teiuș 4-0 (1-0): Z. Hileagă (31), R. Mihălțan (58, 84), Birk (72).

Dăienii au câștigat, la pas, al doilea joc din primăvară

[nggallery id=3998]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea