Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Şurianu Sebeş – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-0) | Divizionara terță testează doi camerunezi, primul eșec pentru liderul Ligii a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş şi Metalurgistul Cugir s-au întâlnit astăzi într-o dispută amicală, pe terenul „Pielarul”, câștigată de gruparea de sub Drăgana cu scorul de 1-0 (0-0), unicul gol fiind marcat de Ad. Radu (48).

Liderul Ligii a IV-a Alba a suferit întâiul eșec în partidele de verificare ale iernii, dar a oferit o replică de apreciat unei formații de categorie superioară.

Un meci interesant, de un bun nivel, în care Șurianu Sebeș a avut marile ocazii în prima repriză, cea mai importantă fiind bara lui Ludwig. La reluare, la prima acțiune notabilă, Tăban a trimis o centrare excelentă, finalizată de Ad. Radu, cu capul, atacantul fiind introdus la pauză. Echilibrată în prima repriză, disputa a fost controlată de metalurgiști în al doilea mitan, când oportunitățile s-au înmulțit la buturile lui Bănică.

Metalurgistul Cugir l-a avut în primul unsprezece pe nou-venitul L. Tudor (Pandurii Tg. Jiu), iar în aceste zile urmează să se întoarcă și Varodi (de la Sănătatea Cluj).

Divizionara terţă a apelat la testul cu liderul Ligii a IV-a Alba din pricina faptului că amicalul cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost anulat.

În distribuția divizionarei terțe s-au regăsit doi jucători de culoare, veniți din Camerun, fundașul Dongmo Kenfack Roland (19 ani, de la o academie din țara natală), repectiv atacantul Kana Tesse Roussel (24 ani, a jucat și în Serbia). Aceștia au fost folosiți pe întrega durată a partidei, urmând ca antrenorul Călin Moldovan să-i mai vadă și sâmbătă, în testul amical, ultimul din pauza competiţională. Cum CNS Cetate Deva nu mai onorează acest joc, adversar va fi Performanţa Ighiu.

Şurianu: Bănică – Deaconu, R. Trif, Șt. Radu, Mirca – M. Neagu, Ludwig – Ad. Lăcătuș, Bălaș, Cl. Marcu – P. Muntean; au mai intrat Comănese, Homorozan, A. Fulea, Tocu. Antrenor Doru Oancea.

*Metalurgistul Cugir (antrenor Călin Moldovan): Vlase – Bold, Cl. Maftei, Dongmo (Camerun), Tătar – Şaucă, Marinoiu, L. Tudor, Şuteu – Stoianof, Kana (Camerun); rezerve Ciubotariu, Tăban, Itu, Cioban, Codrea, Udrea, Iovănescu, Ad. Radu.

Foto: Alexandru CODREA

[nggallery id=3461]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea