Rămâi conectat

Sport

FOTO: Şurianu Sebeş, cu paraşutele la atac pentru promovarea în Liga a 3-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş îşi propune să reprezinte Alba, la finele campionatului, la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, trupa din „Arini” pregătindu-se pentru un retur de foc. Surianu Sebes cantonament 1Dacă Mureşul Vinţu de Jos a preferat să nu efectueze un cantonament centralizat, iar liderul Viitorul Sântimbru va începe de mâine stagiul de pregătire, în schimb elevii lui Mihai Manea şi Raul Oargă au deja câteva zile petrecute la Codlea în  judeţul Braşov.

21 de jucători fac parte din efectivul deplasat (absent fiind numai Fântână), fotbaliştii având parte de un regim cu două antrenamente zilnice, dedicate în primul rând pregătirii fizice, de şi de şedinţe indedite de pregătire. Sunt 10 noutăţi în lot, respectiv V. Ignat, I. Grozav, P. Muntean, Borşoi (Mureşul Vinţu), Trifa (Rapid Teiuş), G. Toma (Performanţa Ighiu), Deaconu (Dalia Sport Daia), Coltor (Viitorul Sântimbru), Gânscă şi Todea (Olimpia Aiud), dar se mai vizează două transferuri!

*Paraşute importate de la…. Reghe şi Neubert!

Cu un „principal” Mihai Manea prins în cursurile Şcolii de Antrenori pentru licenţa B UEFA, astăzi fiind primul modul, Şureanu încarcă de zor bateriile, atractive fiind antrenamentele cu… speedchute (paraşuta de alergat), imaginile fiind postate pe reţelele de socializare. „Folosim paraşute, hamuri, plăci de echilibru, benzi şi alte materiale de acest gen, tocmai pentru a dezvolta diverse grupe de muşchi. Sunt exerciţii «importate» de la Thomas Neubert, preparatorul fizic cu care lucrează Reghecampf la Steaua„, a dezvăluit Mihai Manea. Până la finele stagiului, Şureanu are şi trei jocuri de verificare, cu Viitorul Ghimbav (locul 4 Liga a IV-a, Braşov), FC Braşov (miercuri) şi Olimpic Cetate Râşnov (lider în liga a 4-a braşoveană)

sursa foto: Şurianu Sebeş

[nggallery id=1605]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea