Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Supermarketul Kaufland din Alba Iulia are, de astăzi, prețuri reduse cu 12%, la alimentele de bază

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulienii care au făcut cumpărături, astăzi, în Supermarketul Kaufland din Alba Iulia, au avut parte de o surpriză plăcută – prețuri reduse cu 12% la alimentele de bază. Măsura a fost luată înainte cu câteva zile de intrarea în vigoare a Ordonanței de Guvern care prevede scăderea TVA-ului la alimente.

kaufland001Cumpărătorii pot găsi, astfel, carne de pasăre, produse proaspete cu autoservire, mezeluri, produse lactate (cu excepția produselor UHT), ouă, brânzeturi, delicatese proaspete, icre, salate și preparate din pește mai ieftine, iar reducerea este evidențiata prin prezența unei etichete de culoare albastră cu inscripția Noul TVA.

Potrivit promisiunii făcute de Kaufland Romania, de la 1 iunie, în urma scăderii TVA-ului la toate produsele alimentare menționate în OUG nr. 6/2015, prețurile de vânzare ale acestor produse vor fi reduse din nou, cu 12,1% față de prețurile din 31 mai 2015.

De asemenea retailerul german se angajează ca în perioada 1 iunie 2015 – 31 iunie 2015 să nu majoreze prețurile la aceste produse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea