Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. SUICID la CUGIR: Tânăr de 18 ani, care a terminat anul acesta colegiul, găsit spânzurat în incinta stadionului ”Parc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Cugir, ai cărui părinți sunt plecați în străinătate, a fost găsit, sâmbătă dimineața, spânzurat în incinta stadionului ”Parc”. El și-a confecționat o sfoară, pe care a legat-o de o bară groasă de metal, și și-a înfășurat-o în jurul gâtului.

Din primele date, băiatul care s-a sinucis (G.C.) are 18 ani, este din Cugir și locuia cu bunica sa. El a terminat colegiul anul acesta.

Potrivit unor surse, în urmă cu un an și jumătate, băiatul a mai avut o tentativă de sinucidere.

Citește și George Căldăraș, tânărul găsit spânzurat, a terminat la Colegiul ”David Prodan” din Cugir. Persoanele care îl cunoșteau sunt șocare: ”Era un băiat așezat, liniștit”

Lângă cadavrul său a fost descoperit un telefon mobil, dar și un rucsac în care avea mai multe bunuri.

Cazul a fost descoperit de un localnic care, în jurul orei 7.00, urca spre grădinile de pe Dealul Cugirului și a observat un tânăr care atârna spânzurat de o bară de metal de tribuna stadionului Parc.

Bărbatul a sunat la 112, iar mai multe echipaje de poliție, inclusiv criminaliști, au ajuns la fața locului și efectuează cercetări pentru a afla circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Potrivit poliției Alba, în acest caz nu există suspiciuni, fiind clar vorba de o sinucidere.

Trupul neînsuflețit va fi dus la morga spitalului din Cugir pentru necropsie.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în aceste zile vor fi audiate mai multe persoane.

[nggallery id=4505]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea