Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Turist în Cetatea Alba Carolina ai grijă unde parchezi! S-ar putea să te trezești cu amendă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Turiștii care vin să viziteze Cetatea Alba Carolina vor trebui să se acomodeze cu faptul că și în Alba Iulia semnele de circulație există și trebuie respectate, dacă nu vor ca alături de urările de ”bun venit” să primească și o etichetă de… ”bun de plată”!

amenda parcare1Duminică după-amiază, în ciuda faptului că lumea nu prea se aștepta la așa ceva, polițiștii locali din municipiu au ieșit la aplicat amenzi pentru parcare în locuri interzise, iar ”recolta” pare să fi fost destul de bună, după cum se poate observa din pozele alăturate, trimise de un cititor.

Nu avem ce comenta! Polițiștii își fac datoria și tot din poze se vede că amenzile sunt meritate.

Sperăm doar că aceste acțiuni vor continua și în alte zile – de exemplu când la Catedrala Reîntregirii sunt programate nunți sau când, în zonă, se desfășoară evenimente organizate de municipalitate. Până la urmă semnele de circulație sunt aceleași pentru toți – localnici sau turiști – și legea spune că ele trebuie să fie respectate!

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Z.U.)

[nggallery id=706]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea