Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Trotuarele dintr-o zonă a municipiului Alba Iulia ocupate de mașini – ”Trebuie să se producă un accident ca să se ia măsuri?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O situație întâlnită foarte des într-o zonă a municipiului Alba Iulia (str. Ion Agârbiceanu, Avântului și 9 Mai) ne-a fost sesizată de un cititor al publicației ziarulunirea.ro. Acesta speră ca, prin publicarea fotografiilor, să sensibilizeze administrația locală să ia măsuri.

Este vorba de ”eterna problemă” din municipiu – parcarea mașinilor pe trotuar și pericolul de accident pentru pietonii obligați să circule, din această cauză, pe carosabil:

”Vă trimit pozele de mai sus în speranța că o să le publicați pentru a atrage atenția autorităților în legătura cu parcarea de autoturisme pe trotuare. În zona străzilor Ion Agârbiceanu, Avântului și 9 Mai, aproape în fiecare seară dar mai ales duminica dimineata, trotuarele sunt blocate de mașini și pietonii sunt obligați să circule pe carosabil de multe ori. Mămici cu carucioare care nu au loc pe trotuar sau familii cu copii care circula pe carosabil din cauza blocării trotuarelor. Am apelat și la poliția locală și echipajul venit a spus că nu poate face nimic și să apelăm la 112 să trimită pe cineva. Întrebarea este de ce în alte cazuri pot să aștepte lângă mașini când sunt parcate în zone de oprire interzisă doar pentru a amenda șoferii? În aceste cazuri nu este mai mare pericolul pentru un copil care aleargă printre mașini și sare în stradă? Chiar trebuie ca cineva să fie rănit sau poate chiar mai grav, să decedeze, pentru ca autoritățile să ia măsuri?”, ne-a scris albaiulianul.

[nggallery id=3901]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea