Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA: TRAFIC îngreunat la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. Șofer: ” Am parcurs 2 kilometri în 45 de minute”. Polițiștii au intervenit pentru fluidizarea circulației

Alexandra Mates

Publicat

în

trafic ingreunat dn1 alba iulia05Trafic îngreunat, luni după-amiaza, pe DN 1, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș. Din cauza unor lucrări la carosabil, mașinile au circulat bară la bară.

Unul dintre șoferii căruia i-a fost pusă răbdarea la încercare a transmis pentru Ziarul Unirea că a parcurs aproximativ 2 kilometri (de la gara din Alba Iulia până la podul de la Partoș) în 45 de minute.

Ora 15.30: Un echipaj al IPJ Alba a intervenit la fața locului pentru fluidizarea circulației.

Șoferii care se deplasează luni după-amiaza, pe DN1, în zona Alba Iulia – Sebeș, trebuie să dea dovadă de multă răbdare și să aibă nervi ”de oțel”.

Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat din cauza unor lucrări la carosabil, dar și a numărului mare de mașini. Un echipaj al IPJ a intervenit pentru fluidizarea circulației.

[nggallery id=1284]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea