Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO – ȘTIREA TA: Șofer inconștient din Alba Iulia surprins pe pista de biciclete de pe dealul Mamut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunitatea bicicliștilor din Alba Iulia crește de la o lună la alta, iar acesta este un semn de sănătate. Din păcate crește și numărul șoferilor inconștienți, care din teribilism sau ignoranță, pun în pericol viața bicicliștilor.

Un astfel de caz, sesizat și taxat de un ciclist cu experiență din municipiul nostru, ne-a fost sesizat marți 12 ianuarie, însoțit de o fotografie drept dovadă.

Albaiulianul care s-a trezit brusc cu mașina din imagine în față, în timp ce cobora pe pista de biciclete, speră ca poliția locală și de la poliția rutieră să se autosesizeze în acest sens.

masina pe pista de bicicleta la Alba Iulia

“In atentia tuturor colegilor mei ciclisti, noua „bicla” scoasa de Opel, va poate pune viața in pericol, mai ales dacă vă aventurați coborând pe pista de biciclete de pe dealul Mamut.

Daca mai există vreo urma de dreptate si bun simț in țara asta (deși mă indoiesc) sper ca Poliția din Alba Iulia să se autosesizeze. Numarul masinii este AB 73 SCM. Astfel de lucruri pot pune in pericol viața unora, mai ales ca, după cum se vede si in imagine, respectivul bou, ca nu pot sa-l numești altfel, urcă pe sensul de coborâre al cicliștilor”, a scris L.P. în sesizarea transmisă ziarului Unirea.

BP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea