Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Ședință foto cu mașină de vanzare, pe SPAȚIUL VERDE din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O zonă din Cetatea Alba Carolina a devenit, zilele trecute, decorul perfect pentru un ”întreprinzător” care a dorit să-și promoveze mașina scoasă la vânzare prin poze făcute într-un cadru cât mai atractiv.

Clipboard01Am fi spus: ”Bravo lui”, pentru că, știm cu toții, ”reclama e sufletul comerțului”, dacă nu ar fi depășit bariera bunului simț și nu s-ar fi urcat cu mașina pe spațiul verde, unde a și lăsat urme adânci de roți.

Situația ne-a fost semnalată de un cititor care, pe bună dreptate, se întreabă: ”până unde poate ajunge disprețul unora pentru bunul public și superficialitatea celor care trebuie să-l păzească?”.

Poate va primi un raspuns de la autorități deoarece, așa cum se vede într-una dintre poze, ”ședința foto” s-a desfășurat la o aruncătură de băț de ghereta cu pază, de lângă terenurile de tenis! (Z.U.)

 

82909384_1_644x461_vw-tiguan-20-tdi-xenon-navigatie-panorama-piele-alba-iulia82909384_5_1000x700_vw-tiguan-20-tdi-xenon-navigatie-panorama-piele-alba

 

 

 

 

 

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea