Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, ȘTIREA TA: Românii, la înălțime, la aruncatul gunoaielor. Mizerii lăsate de turiști pe Transalpina, de o parte și de alta a drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

gunoaie transalpina02Transalpina, cel mai înalt drum din România, sau ”drumul printre nori” cum îi mai spune, își întâmpină turiștii nu doar cu imagini spectaculoase, ci și cu un tablou dezolant, ”pictat” de câteva specimene care au încurcat natura cu coșul de gunoi.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis câteva imagini, în care se poate observa cum, de o parte și de alta a drumului, ”zac„ peturi, pungi de plastic, hârtii și alte mizerii lăsate în urmă tot de turiști, însă din cealaltă categorie, de ”necivilizați”.

actiune-gunoaie-4Iar asta, la doar aproximativ două săptămâni de când, pe Transalpina, a fost organizată o acțiune de ecologizare de către salariații  Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare (SJGDAS) Gorj, la care au paticipat și câțiva beneficiari ai unui centru de plasament (vezi foto).

Imaginile trimise de cetățeanul supărat pe cei care pur și simplu își bat joc de natură și au prostul obicei de a o sufoca cu gunoaie au fost însoțite și de un mesaj ironic: Dragi cetățeni, vizitați Transalpina!!! Cota 2145 m e cel mai înalt loc din România unde poți merge cu mașina să îți arunci gunoiul…!”, a scris acesta în mesaj.

Dacă tot pretindem că vrem să trăim  într-o țară civilizată, atunci hai să aplicăm regulile elementare ale civilizației și să începem prin a nu mai arunca gunoiul în drum!

[nggallery id=2590]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea