Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Reparații de mântuială pe strada Mihai Eminescu din Sebeș, în urma unei intervenții a companiei de gaz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți locuitori din Sebeș se plâng de starea proastă a străzii Mihai Eminescu din municipiu după lucrările companiei de gaz și solicită o rezolvare.

Reparaţiile sunt de mântuială, iar strada a rămas denivelată și o bucată de țeavă răsare din carosabil chiar în mijlocul șoselei.

Subiectul nu este nou, nu de puţine ori s-a întâmplat ca să fie sparte străzi pentru a se interveni la conducta de gaze sau la branşamentele acesteia. Vorbim despre aşa-numitele intervenţii de urgenţă sau avarii, adică lucrări neprogramate.

Numai bun să-ți rupi mașina în el”, a precizat persoana care a și fotografiat porțiunea de stradă.

„Să vedem cât timp le trebuie celor de la gaz să remedieze această ,,reparație”. Reparație la reparație !”, spune un alt locuitor din zonă.

Uneori, aceste intervenţii de urgenţă durează câteva zile, iar marea problemă este aceea că, după finalizarea lucrărilor, carosabilul nu este readus întotdeauna la forma iniţială.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea