Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Polițiștii au parcat ”a la Garcea” în Alba Iulia: ”Să plătească! Și eu am primit amendă când am parcat la fel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au parcat ”a la Garcea”, miercuri dimineața, pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, lângă pasajul din Cetate, într-o zonă în care șoferii de rând au luat amenzi cu duiumul când au parcat similar. 

parcare-politia01Acea zonă a orașului este, de fapt, preferată de polițiști, locurile de parcare nefiind îndestulătoare, iar șoferii amendați periodic.

Însă polițiștii parchează prost și când parcarea e goală, ne transmite cititorul pe pagina noastră de Facebook. El a atașat câteva imagini doveditoare.

”Azi dimineață la ora 8:30. Când parcare este goală și noi parcăm ”a la Garcea” :)) Să plătească, și eu am plătit amendă când am parcat similar :(”, ne-a scris cititorul.

Acesta a adăugat că nu a fost o parcare de ”doar 2-3 minute”, deoarece a urcat în bloc, a ieșit pe balcon, iar mașina Poliției nici vorbă să fi plecat.

Zona pasajului din fața Parcului Unirii este una dintre cele mai aglomerate din Alba Iulia, acolo aflându-se mai multe restaurante și cafenele, iar șoferii sunt abonați la amenzi.

”Au greșit, să plătească. De ce n-ar primi și ei amendă, sau legea nu e egală pentru toți? Nu ne spuneți că s-au aflat în misiune, nu vă credem, nu ne interesează”, conchide acesta.

Mulțumim cititorului pentru imagini și informații

[nggallery id=2725]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea