Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Poliția din Alba Iulia este… pentru unii mumă, pentru alții ciumă”?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-ar spume că în Alba Iulia încălcarea regulamentului de parcare este tratată în mod diferențiat, după criterii numai de ei știute, de cei abilitați să facă ordine, dacă luăm în considerare imaginea și comentariul primite de la un cititor:

parcare CetateTocmai când mi-am făcut speranțe că poliția începe să-și facă treaba și amendează pe toți cei care parchează nepermis, am zărit o mașină parcată exact în același loc în care au fost amendate cu câteva zile în urmă mașini parcate ilegal. Mai mult, doar cu câteva minute înainte să ajung să văd mașina, din acea direcție a venit o mașină de poliție. Dacă știam ce se va întâmpla, îi rețineam numărul. Se vede clar că poliția pentru unii este mumă și pentru alții ciumă. Ce se întâmplă domnilor polițai? Doar eu am văzut mașina? Aveți orbul găinii?”, scrie albaiulianul.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA: Turist în Cetatea Alba Carolina ai grijă unde parchezi! S-ar putea să te trezești cu amendă

Precizăm că poza a fost făcută marți seara (30 iunie 2015), la intrarea în Cetatea Alba Carolina din apropierea Catedralei Reîntregirii. În același loc, duminică după-amiază, în urma unei razii efectuate de Poliția Locală, mai mulți turiști care și-au parcat neregulamentar mașinile au fost amendați. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea