Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, ȘTIREA TA| Pe Calea Moților, între Kaufland și cartierul Micești din Alba Iulia, se circulă bară la bară: ”E bine că avem giratorii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un participant la trafic solicită administrației locale și poliției rutiere să reacționeze cu privire la aglomerația rutieră care se creează, dimineața, pe Calea Moților între cartierul Micești și magazinul Kaufland din Alba Iulia. 

aglomeratie02Șoferul reclamă, totodată, construirea sensurilor giratorii în locuri unde nu se justifică.

”Se pare că nu se gândește nimeni măcar un pic la problema aglomerației zilnice de pe Calea Moților între Kaufland și cartierul Micești unde, dimineața, între orele 7.00-9.00, coloana este pana la Micești, având doar o singura banda la intrarea în oraș și doua la iesire, în loc de doua la intrare sau cel putin una reversibila.

Ba mai mult, ca la noi, la nimeni, evident, în loc ca politia rutieră să fluidizeze traficul stă la panda în zona Kaufland, în cazul in care nu stai cuminte pe singura banda care e aglomerata si se circula bara la bara, sa iți aplice o mică amenda, in timp ce benzile de la iesire sunt goale.

E bine ca, totuși, administrația locala (Hava si compania) construieste sensuri giratorii pe bani mulți in zone in care nu se justifica prezenta lor”, transmite cititorul ziarului Unirea.

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!) (V.N.) 

[nggallery id=1090]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea