Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Parcare nesimțită”, la Baia de Arieș, sancționată deocamdată doar de localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un autoturism parcat total neregulamentar în imediata apropiere a Liceului ”Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș a atras atenția unui localnic. Acesta ne-a trimis pozele alături de următorul mesaj:

”Sunt de părere că parcarea unui autovehicul pe trecerea de pietoni în fața unei instituții (Liceul Dr.Lazăr Chirilă) nu este cea mai bună idee … Elevii pot foarte simplu să fie loviți de o mașina când încearcă să traverseze strada, deoarece vizibilitatea asupra trecerii este redusă”.

Noi am spune că, din poza de mai sus, ”asul volanului” din Baia de Arieș a comis-o de două ori, nu numai că a parcat mașina aiurea, dar e și pe contrasens.

14885810_1087153664739672_35773865_n

Probabil că ”manevra” nu a prezentat, până acum, importanță pentru autoritățile abilitate să o sancționeze, dar avem o bănuială că acestea vor fi mult mai atente în viitor să nu mai apară astfel de situații. De altfel, nu ar strica să facă o deplasare în zonă – așa cum se observă în prima imagine, nu pare a fi singura mașină parcată neregulamentar pe această stradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea