Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA: Mașină de poliție cu roțile blocate, la Blaj. Ce sancțiuni vor primi oamenii legii pentru parcarea neregulamentară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă se credea că polițiștii care încalcă legea pot scăpa de amenzi, iată că nu este chiar așa. Mărturie stă o imagine surprinsă în municipiul Blaj, care demonstrează asta.  

Unui autoturism de poliție Dacia Logan i-au fost blocate roțile de către Poliția Locală, pentru că a fost parcat neregulamentar, chiar lângă o trecere de pietoni aflată în apropierea sediului de Poliție din Blaj.

Imaginea a fost surprinsă de către un cetățean și trimisă într-un mesaj pe contul de facebook al ziarului.

Contactați telefonic, reprezentanții IPJ Alba au confirmat pentru ziarulunirea că este vorba despre mașina unui post de poliție din județ și au precizat că polițiștii nu au găsit loc de parcare în fața sediului Poliției și și-au lăsat mașina de serviciu acolo preț de câteva minute, pentru a duce persoane la audieri.

Potrivit Poliției Locale, polițiștii vor avea de plătit o taxă de 40 de lei pentru deblocarea roților și o amendă între 200 și 1000 de lei. (A.M.)

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea