Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Incident în Șanțurile Cetății Alba Carolina, în timpul Alba Fest – Un bărbat a dat cu spray lacrimogen în jurul lui, în timp ce se afla în mulțime

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a pus în pericol sănătatea a zeci de persoane, între care și copii, vineri seara, în timpul festivalului Alba Fest de la Alba Iulia.

Potrivit unui cititor al publicației ziarulunirea.ro, în timp ce se afla în apropierea unor tonete cu mâncare și băuturi, din Șanțurile Cetății Alba Carolina, bărbatul, care este cetățean italian rezident în municipiu, a scos din buzunar un spray lacrimogen cu care a dat în jurul său, fără să țină seama că acțiunea sa poate afecta persoanele aflate în apropiere.

Se pare că la locul incidentului a intervenit și un echipaj de poliție aflat în apropiere. Bărbatul a declarat oamenilor legii că gestul său a fost cauzat de faptul că se simțea amenințat.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea