Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Grăbiți-vă cu cântarul…! Zeci de camioane umplute cu pământ sau bolovani trec, zilnic, pe o arteră importantă a municipiului Alba Iulia!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de camioane umplute cu pământ și bolovani trec zilnic prin cartierul Ampoi 3, venind dinspre Stadion. Deși sunt acoperite cu prelate, încărcătura nu este foarte bine ascunsă. Situația durează deja de câteva săptămâni și pune în pericol atât starea drumului – o arteră importantă a municipiului Alba Iulia, cât și integritatea pietonilor, după cum ne informează un cititor al publicației ziarulunirea.ro

Acesta a surprins în imagini (fotografiile sunt făcute în zile diferite), mașinile de mare tonaj care trec în convoi, mai ales în a doua parte a zilei, dar și dimineața. Albaiulianul presupune că încărcătura provine de la lucrările executate pentru construcția autostrăzii și atrage atenția că în acest ritm, până la finalizare, Bulevardul Republicii ”va fi făcut praf”.

Nu în ultimul rând acesta avertizează asupra pericolului la care sunt expuși pietonii, la trecerile din zonă, deoarece camioanele circulă cu viteze destul de mari și spune că în această dimineață i-a fost atrasă atenția de semnalele acustice ale unuia dintre aceste autovehicule al cărui șofer părea să aibă dificultăți la frânare în momentul în care s-a apropiat destul de mult de mașinile oprite la semafor.

Reamintim că administrația locală a recunoscut public, în urmă cu câteva zile, că interzicerea traficului greu pe drumurile județene a însemnat folosirea de către transportatori a unor noi rute urbane, inclusiv pe relația Stadion – Dedeman – Cartier Ampoi.

”Având în vedere faptul că unele porțiuni de drum au fost reabilitate de curând, aflându-se sub obligații certe asumate prin contracte de finanțare cu fonduri europene, Primăria Alba Iulia va urmări respectarea de către transportatori a condițiilor prevăzute de lege. În acest sens, în cel mai scurt timp, va fi identificată zona unde va fi amplasat cântarul”, a anunțat reprezentantul municipalității.

”Grăbiți-vă cu cântarul, sau gândiți-vă de pe acum de unde faceți rost de bani să reparați drumul, mai târziu!”, este mesajul transmis de albaiulian, autorităților locale.

[nggallery id=3683]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea